Apple spicy pumpkin cake

30 gram havermeel
1 eiwit
1 appel
80 gram geraspte fles pompoen
Mespuntje bakingsoda
2 el kristal sweet vanille (steviala)

Kruiden
Kardemom
Gember
Kaneel
Nootmuskaat

Frosting
2 el Griekse yoghurt
15 gram vanille whey
1 tl pindakaas

Schil je pompoen en rasp deze met de hand of als je die hebt even in de keukenmachine. Rasp de appel, hier kun je de schil gewoon om laten zitten. Doe de rasp van de appel in keuken papier en knijp het vocht eruit. Doe de rasp bij de pompoen rasp. Voeg 1 eiwit toe en de kruiden.

Roer dit alles goed door elkaar en voeg dan de kristal sweet (of ander zoetstof) en de havermeel toe. Nog een keer goed door roeren, en doe het beslag in een kleine bakvorm of schaaltje. Bak de cake in de airfryer voor zn 20-25 min op 180 graden bak je hem in de oven verdubbel dan de tijd en bak hem op 200-220 graden.

De frosting
De cake is natuurlijk nog lekkerder met wat peanutbutter frosting. Die maak je  door 2 el Griekse yoghurt te mengen met 15 gram whey en 1 tl pindakaas. Super makkelijk en extra lekker met wat mandarijn rasp

Eet smakelijk!

Hey hallo, ik ben Janneke en door mijn levensstijl om te gooien ben ik 55 kilo afgevallen. Ik deel hier recepten met jullie, want vers en lekker koken is helemaal niet moeilijk! Eet smakelijk!