Overnight pumkin oats

Wat heb je nodig:
30 gram havermout
Water
100 gram Pompoen blokjes
1/2 tl Gemberpoeder
1/2 tl Kardemom
1/2 tl Kaneel
1el Steviala kristal sweet vanille of een andere zoetstof

Hoe maak je het:

Begin avond van te voren met je oats. Doe de havermout in een bakje samen met eventueel wat zoetstof of stevia en giet koud water op de havermout. Zorg dat de havermout net niet onder water staat. Zet je bakje een nachtje in de koelkast.

Kook de pompoen in 5 min gaar en pureer deze met de staafmixer. Voeg de kruiden en een el kristal sweet toe aan de puree. Haal de havermout uit de koelkast en doe deze in een wekpot. Breng daar bovenop een laag pompoen puree aan. Top af met eventueel wat rozijntje, noten of muesli. Ook lekker met wat rood fruit en extra kaneel!

Eet smakelijk!

Hey hallo, ik ben Janneke en door mijn levensstijl om te gooien ben ik 55 kilo afgevallen. Ik deel hier recepten met jullie, want vers en lekker koken is helemaal niet moeilijk! Eet smakelijk!