Prote?ne fluff

Ik maak het met regelmaat! Zo lekker romig, vol eiwitten, laag in calorie?n en enorm verzadigend! Ideaal als tussendoortje of als lekker ontbijtje!

Wat heb je nodig:
28 gram of 1 maatschep whey
125 gram bevroren fruit
(banaan en rood fruit zijn mijn favorieten om mee te werken!)
Kopje water

Keukenmachine of
blender die goed kan malen
handmixer

Hoe maak je het:

Doe in de keukenmachine je bevroren fruit en maal deze op de lichtste stand fijn. Voeg daar een schep van de whey bij en zet de keukenmachine weer op de eerste stand. Je zult zijn dat de substantie korrelig wordt. Voeg beetje voor beetje wat water toe totdat de substantie romig begint te worden. Zet nu je keukenmachine op vol vermogen en zie hoe je fluff toeneemt in volume. Dit duurt ongeveer een min of 3-5

Hoe maak je het met de handmixer;

Het is eigenlijk best simpel,doe het bevroren fruit in de blender met een klein scheutje water en blend het tot het een ijs-mengsel is. Schenk dit mengsel over in een hoge schaal, voeg de whey toe en mix het met de handmixer op de hoogste stand een min of 6-7 (je mag flink heen en weer mixen dan komt er lekker veel lucht in)!

Aftoppen met wat je lekker vind!

Bij alle twee de methodes geld oefening baard kunst. Dit zit vooral in de hoeveelheid water die je toevoegt. Dus begin met niet teveel. Toevoegen kan altijd nog.

Succes!

Hey hallo, ik ben Janneke en door mijn levensstijl om te gooien ben ik 55 kilo afgevallen. Ik deel hier recepten met jullie, want vers en lekker koken is helemaal niet moeilijk! Eet smakelijk!