

Waffledogs
Wat heb je nodig (4 wafels) :
2 Knakworstjes kip
40 gram havermeel
1 ei
10 gram geraspte 30+ kaas
Halve el zuivelspread
Uienpoeder
Water (ongeveer 2 el)
Topping
Iamuberfit tomaten ketchup/ mayonaise
gebakken uitjes
Doe de havermeel met het uienpoeder in een kom. Meng daar een ei en de zuivelspread doorheen en voeg kleine beetjes water toe (per el) zorg dat het beslag niet te dun wordt. Voeg als laatste de kaas toe.
Neem nu een knakworst en snij deze over de lengte door en prik er een saté prikker in. Zet je wafelijzer aan en vet hem in. Breng een lepel van het beslag aan en duw twee halve worstjes in het beslag en breng nog een beetje van het beslag aan en herhaal dit voor de andere kant van je wafel ijzer. Doe het ijzer dicht en laat lang genoeg bakken, ik heb het ijzer zn 8 min dicht gelaten en daarna kun je kijken hoe bruin de wafels zijn. Zijn de wafels bruin dan kunnen uit het ijzer en kun je de wafel in tweeën snijden.
Maak af met sausje na keuze en bv gebakken uitjes.
Eet smakelijk!