PANCAKE CROISSANT


    Wat heb je nodig
  • 40 gram havermeel
  • 1 ei
  • 2 gram kaneel (beslag)
  • Soja melk ongezoet
  • 3 druppels Flavourdrops kaneel
  • Snufje zout
  • 1tl baking soda

    Voor de vulling
  • Halve appel
  • 100% pindakaas
  • Kaneel

Hoe maak je het?

Doe alle droge ingrediŽnten in een beslag kom, meng met de garde het ei door de droge ingrediŽnten en voeg gelijkmatig al roeren de soja melk toe totdat je een beslag met een normale pannenkoekbeslag dikte.

Bak de pannenkoeken zoals je gewend bent, van dit beslag maak je 2 grote pannenkoeken.

Als je de pannenkoeken gebakken hebt snijd je deze in punten maar zorg dat de uiteinden recht zijn (foto 1) snijd daarna de appel in plakjes niet te dik je moet ze makkelijk in de pannen koek kunnen rollen. Besmeer de pannenkoekenpunt met een heel dun laagje pindakaas en bestrooi met wat kaneel. Rol het stukje appel met de rechterkant naar je toe en begin aan de brede kant van de punt (foto 2,3)

Leg de croissant rolletjes in een bak blik bestrooi met nog wat extra kaneel of een beetje kokosbloesemsuiker (optioneel) en bak ze voor ongeveer 15 min op 200 graden!

Eet smakelijk

Ook lekker met de kerst als toetje, met een bolletje banaan ijs en pure chocolade saus.

Hey hallo, ik ben Janneke en door mijn levensstijl om te gooien ben ik 55 kilo afgevallen. Ik deel hier recepten met jullie, want vers en lekker koken is helemaal niet moeilijk! Eet smakelijk!