Lowcarb Chilibootjes + winactie!

Wat heb je nodig
2 zakjes lowcarb chili van protiplan
Water
2 courgettes
1 punt paprika
Prei
15 gram 30 plus kaas

Dip
1 el Skyr of ander yoghurt
1 el sla saus
Knoflookpoeder
Gemalen zwarte peper

Bak in een wok wat prei en de punt paprika. Bereid de chili in een aparte pan zoals op de verpakking vermeld staat. Voeg de chili toe aan de wok en bak kort aan.

Hol de courgettes uit. Dit kun je heel makkelijk met een meloenschepje doen of met een lepel. Bewaar de pulp van de courgettes want hier kun je ook een erg lekker soepje van maken.

Leg de courgettes in een overschaal en verdeel de chili over de courgettes. Doe hier als laatste nog wat geraspte kaas overheen verdelen en bak de courgettes af in een voorverwarmde oven op 200-220 graden 15-20 min of 10-12 min in de airfryer op 200 graden.

De dip:

Doe in een schaaltje een beetje knoflookpoeder en doe hier een el Skyr of Griekse yoghurt en een el sla saus bij. Meng goed door elkaar en voeg na smaak wat zwarte peper toe.

Eet smakelijk!

Wil jij kans maken op een waardebon ter waarde van 25,- te besteden in de webshop van protiplan?! Kijk dan snel op mijn Instagram.

Instagram.nl

Wat moet je doen: 1. Volg @protiplan.nl en als je mij nog niet volgt zou ik het leuk vinden als je dat ook even zou doen! 2. Tag 2 vrienden die ook zeker zouden willen winnen.

Als winnaar moeten je eerst een Protiplan account aanmaken en krijg je vervolgens het shoptegoed op je Protiplan account gestort. Het tegoed kun je direct in de Protiplan webshop besteden.

*Aan de winactie zitten voor de rest geen verplichtingen vast. Succes!

Hey hallo, ik ben Janneke en door mijn levensstijl om te gooien ben ik 55 kilo afgevallen. Ik deel hier recepten met jullie, want vers en lekker koken is helemaal niet moeilijk! Eet smakelijk!